+31 577 41 15 21 | info@hotelvierhouten.nl
Hotel Vierhouten

Nieuws uit de huiskamer

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
28 januari 2020
Schaapskudde Vierhouten Elspeet

Lammetjes bij de kudde Elspeet Vierhouten

De eerste lammetjes zijn alweer geboren bij de kudde van Elspeet en Vierhouten. 29 januuari kwamen de eerste twee lammetjes bij de kuddde erbij, er werd een tweeling geboren. Herderin Daphne verwacht 80 nieuwe lammetjes te verwelkomen, dus dat wordt een gezellige boel.
Kom gezellig kijken!
 

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
10 december 2019
Expositie van de Wolf

Vanaf 20 december 2019 is er een expositie over de wolf bij het bezoekerscentrum in Nunspeet. Na 150 jaar is de wolf weer terug en ook op de Veluwe. 
Deze educatie over de wolf is voor jong en oud!
Vraag aan Bas of Valerie naar de openingstijden van het bezoekerscentum Nunspeet.

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
11 februari 2020
Paardrijden vanuit Hotel Vierhouten

Vanuit het hotel kunt u direct het bos in of de hei op om te genieten van de prachtige Veluwe. De Veluwetrail bestaat uit 500 kilometer aaneengesloten ruiter- en menpaden. Natuurlijk kunt u bij ons een lunchpakket mee krijgen en zo op de meest mooie plekjes van uw lunch genieten (zie de prchtige foto op dit unieke plekje). Na de prachtige rit wordt u paard goed verzorgd in paardenpension de Everketel en Bas en Valerie maken het u naar het zin in Hotel Vierhouten.

nieuws van Hotel Vierhouten
Zaterdag
08 februari 2020
75 jaar bevrijding

2020 is het jaar van de bevrijding. In Vierhouten en de Gemeente Nunspeet, maar natuurlijk ook daar direct buiten worden veel herdenkingen en evenementen gehouden.
Bijvoorbeeld 18 april 2020 groot devilee in Nunspeet met legervoertuigen, muziek het gevoel van vrijheid. en 5 mei bevrijdingswandelingen in Vierhouten met een korenfestival.
Verder worden er in de gehele Gemeente Nunspeet foto's van 2 bij 3 meter geplaatst over momenten die met de oorlog te maken hebben. Tevens heeft het VVV een prachtige fietsroute gemaakt die langs alle monumenten gaat. Kortom kom de vrede vieren in Hotel Vierhouten en geniet van de prachtige vrije natuur. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
07 februari 2020
Korenfestival 5 mei Vierhouten

Het korenfestival in Vierhouten op 5 mei 2020.
75 jaar bevrijding wordt in Vierhouten gevierd met 7 verschillende koren uit de directe omgeving. Van klassiek tot pop, de muzikale omlijsting tijdens deze feestelijke dag zal
door het hele dorp te horen zijn.De podia staan bij Hotel Vierhouten, Hotel de Vossenberg
en het Dorpshuis en bij de laatste plaats zal om circa 17.00 een afsluiting zijn met alle koren tegelijk. Iedereen mag meezingen, ook de kleine vogeltjes :)

Het korenfestival is gratis toegankelijk.

nieuws van Hotel Vierhouten
Woensdag
01 januari 2020
Wilddagen 3 & 4 oktober 2020

Wilddagen 2020 vanaf 1 locatie.
De Wilddagen van Rondje Vierhouten zijn ondertussen uitgegroeid tot een begrip. Vierhouten, de Culinaire parel op de Veluwe.
De Wilddagen in Rondje Vierhouten markeren het begin van het wildseizoen en vormen daarbij hét openingsfeest. Vanaf 1 terrein zorgen wij voor eten, drinken, live muziek en natuurlijk genieten van het samenzijn met vrienden, bekenden en familie. Diverse oude ambachten, live show met ... en meer dan 40 kraampjes maken de wilddagen compleet.

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
27 december 2019
Hotel Vierhouten Uit de Kunst

Vierhouten Uit de Kunst.
Kunst in Vierhouten in alle vormen en maten.
In ons huiskamerhotel hebben wij schilderwerken van kunstenaars die naam hebben gemaakt. Hiddink, Neuhuys, van der Weele, ter Meulen. Schilders die leefden vanaf 1843.
Maar ook in het dorp kunt u genieten van kunst. Drie banken als kunstwerk, een levensgroot edelhert bij het Dorpshuis en bij ieder restaurant ook een prachtige sculptuur, gemaakt door de wereldkampioen boomwoodcarving, Sander Boom. De bijenvereniging met zijn bijenkassen is weer een hele andere vorm van kunst , een oude ambacht. Het Verscholen Dorp met drie onderduikershutten. Maar ook de kunst van het lekkere eten. Ieder restaurant en hotel zijn eigen kunstzinnige specialiteit. Van Hollandse keuken tot haute cuisine. Vierhouten is op het gebied van kunst op alle markten thuis. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Zondag
01 december 2019
Nunspeet aan Zee

Nunspeet aan Zee. Vroeger lag Nunspeet direct aan de Zuiderzee. Nu is het nog steeds prachtige gebied het Veluwemeer genoemd. U kunt hier eindeloos recreëren met de fiets, wandelend of op het water. Een diversiteit aan watervogels. Vanaf 1 mei 2020 varen er twee pondjes vanaf Nunspeet over het veluwemeer, zodat de wachttijd niet te lang is. Dus kom genieten!

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
30 april 2019
Appartement voor twee personen in het hotel

Het appartement is gewoon in het hotel alleen heeft meer ruimte en luxe.
U kunt zelf koken, maar uiteraard ook van Bas zijn kookkunsten genieten.
Indeling van het appartement:
* Slaapkamer met box spring bedden en tv.
* Keuken met magnetron, koelkast, ijskast, nespresso koffiemachine, waterkoker.
* Badkamer met douche en toilet.
* Woonkamer met bank, eettafel en tv.
* Balkon met uitzicht over de tuin.
* Gratis Wifi
* Inclusief bedlinnen en badlinnen 

U kunt het appartement op basis van logies boeken, maar natuurlijk ook van de ruimte en vrijheid van het appartement genieten en voor het gemak van het ontbijt en diner in het hotel kiezen. Het ontbijtbuffet en het driegangen diner kunt u per dag reserveren.

 

Bel +31 (0)577 - 411 521 en boek

Op & Top Veluwe
  • Europa
  • Nederland
  • Belgie