+31 577 41 15 21 | info@hotelvierhouten.nl
Hotel Vierhouten

Nieuws uit de huiskamer

nieuws van Hotel Vierhouten
Woensdag
02 augustus 2023
Appartement is beschikbaar

Beschikbaarheid:

Tussen 30 oktober en 3 november.


De luxe van het appartement met een eigen woonkamer met balkon, keuken met 4 pits, badkamer en slaapkamer. Maar ook het gemak van het restaurant waar u kunt ontbijten en dineren.U kunt het zelf invullen zoals u wil!

In het laagseizoen is de keuken niet altijd geopend, maar gelukkig telt Vierhouten heel veel leuke restaurants en voor iedereen wat wils.

Bellen is sneller en gezellige dus bel (0031) 0577-411521

nieuws van Hotel Vierhouten
Woensdag
08 maart 2023
Paardrijden vanuit Hotel Vierhouten

Vanuit het hotel kunt u direct het bos in of de hei op om te genieten van de prachtige Veluwe. De Veluwetrail bestaat uit 500 kilometer aaneengesloten ruiter- en menpaden. Natuurlijk kunt u bij ons een lunchpakket mee krijgen en zo op de meest mooie plekjes van uw lunch genieten (zie de prchtige foto op dit unieke plekje). Na de prachtige rit wordt u paard goed verzorgd in paardenpension de Everketel (om de hoek bij ons hotel) en Bas en Valerie maken het u naar het zin in Hotel Vierhouten.
De Everketel heeft prachtige GPS routes gemaakt die u in een dag kunt rijden, volop genieten dus. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
03 maart 2023
Zwijnen + Modder

Een leuk weetje uit de natuur:
In de vacht van wilde zwijnen zitten vaak parasieten waar ze last van hebben. Deze parasieten raken ze kwijt door een modderbad te nemen, waardoor de parasieten in de modder komen te zitten. Na het modderbad laten ze de vacht met modder opdrogen. Hierna schuren ze de vacht  schoon tegen een boom of steen. Hierdoor raken ze de modder met de daarin zittende parasieten kwijt. Op deze twee foto's is duidelijk te zien dat de zwijnen een modderbad hebben genomen en daarna de boom als schuurmachine hebben gebruikt. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
17 januari 2023
Hanzejaar 2023

2023 is het Hanzejaar. Dit houdt in dat er in de mooie Hanzesteden die om ons heen liggen diverse activiteiten georganiseerd worden. Houdt onze site in de gaten, zodra wij meer weten zullen wij het met u delen. De Hanzesteden die vanaf ons hotel per fiets en sommige per auto te bereiken zijn; Harderwijk, Elburg, Kampen, Hattem, Zwolle, Deventer, Zutphen. 
 

nieuws van Hotel Vierhouten
Donderdag
24 maart 2022
Mountainbiken in Vierhouten

Mountainbiken in Vierhouten, zonder vignet
Mountainbiken in Vierhouten is gewoon nog zonder vignet, zonder vaste uitgezette routes, dus echt genieten. Natuurlijk is het wel de bedoeling op de paden te blijven en niet kris kras door het bos en de hei, dit voor het behoud van de natuur en de rust voor het wild. Via het programma Komoot en via de site van Toerclub De Volharding kunt u prachtige routes via de GPS downloaden. Tevens kunnen wij mountainbikes voor u huren, zelfs elektrisch, dit doen wij via Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet, een vertrouwd en erkend fietsverhuurbedrijf. 

 

Boek rechtstreeks tussen 09.00 uur en 20.00 uur. Bel +31 (0)577 - 411 521 en boek

Op & Top Veluwe
  • Europa
  • Nederland
  • Belgie