+31 577 41 15 21 | info@hotelvierhouten.nl
Hotel Vierhouten

Nieuws uit de huiskamer

nieuws van Hotel Vierhouten
Zondag
07 augustus 2022
Super last minute door annulering 8 augustus

Door annulering per direct, 8 augustus standaard kamer beschikbaar.
Minimaal verblijf 2 nachten.
 

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
21 juni 2022
Appartement beschikbaarheid augustus en september 2022

Vrijdag 19 augustus - maandag 22 augustus
Vrijdag 2 september - maandag 5 september 
Vanaf maandag 26 september weer veel beschikbaarheid.

nieuws van Hotel Vierhouten
Zaterdag
09 april 2022
Gastvrouw van de Veluwe

Valerie is opgeleid tot gastvrouw van het Landschap, een kwaliteitslabel van IVN Natuureducatie voor natuurbewuste ondernemers in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Als gastvrouw van Nunspeet vertel ik u bijzondere verhalen uit Nunspeet die u niet in de boekjes tegenkomt. Ik deel graag mijn kennis over de natuur- en cultuurhistorie van Nunspeet en wijs u op mooie en bijzondere plekken en leuke activiteiten. Kortom: bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke natuurervaring. Vraag leuke tips aan Valerie.

nieuws van Hotel Vierhouten
Zondag
01 mei 2022
Echt IJs en Hotel Vierhouten

EchtIJs.nl is een kleine ambachtelijke ijsmakerij op de Veluwe. Voor de bereiding van EchtIJs gebruikt Jacco mooie, verse producten die hij het liefst lokaal inkoop. EchtIJs is dus vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen´╗┐Lactosevrij, glutenvrij, Vegan!! Na jarenlang als zelfstandig ondernemer actief te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nadat Jacco mijn bedrijf had verkocht is er in ontstane vrije tijd een nieuw idee geboren. Vanuit zijn wens om gezonder te leven en met echte en verse producten te willen werken, is EchtIJs.nl ontstaan. Na een zoektocht naar concepten in ijs, heeft Jacco trainingen en cursussen gevolgd bij een Italiaanse leermeester, als een eerste investering in iets nieuws. Jacco wilde ijs leren maken op authentieke wijze, zoals in de Dolomieten (Italië) is ontstaan. De passie voor EchtIJs was geboren! Kom genieten van een echtijs coupe met vers fruit op het huiskamer terras van de Veluwe, Hotel Vierhouten.

nieuws van Hotel Vierhouten
Zondag
10 april 2022
Koninklijk jaar 2022 deel 4

Het Mysterieuze Uddelemeer
Willem III kocht het Uddelemeer voor 2500 gulden eind zeventiende eeuw. Het meer is een overblijfsel uit de laatste ijstijden. Het is ontstaan uit een zogenaamde pingoruïne, of ingestorte ijskernheuvel. Een pingo was in de ijstijd een heuvel in het landschap met een onderliggende ijslaag. Door het smelten van het ijs ontstond een gat in de bodem van wel 17 meter diep. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
01 april 2022
Koninklijk jaar 2022 deel 3

Kroondomein het Loo
10.500 hectare natuurgebied. Een prachtig aaneengesloten gebied waar Jachtslot Het Oude Loo, Paleis het Loo, het Paleispark, Het Aardhuis en de Houtvestrij op gelegen zijn. 
Heel veel diversiteit in natuur en bewoond door edelherten, wilde zwijnen, reeën, wolven, damherten, dassen, het vliegend hert en nog veel meer prachtige vogels, insecten. Gewoonweg te veel om op te noemen. 
Vanuit het Hotel kunt u zo wandelend, op de fiets of met de auto genieten van dit prachtige stukje Nederland.

nieuws van Hotel Vierhouten
Donderdag
24 maart 2022
Mountainbiken in Vierhouten

Mountainbiken in Vierhouten, zonder vignet
Mountainbiken in Vierhouten is gewoon nog zonder vignet, zonder vaste uitgezette routes, dus echt genieten. Natuurlijk is het wel de bedoeling op de paden te blijven en niet kris kras door het bos en de hei, dit voor het behoud van de natuur en de rust voor het wild. Via het programma Komoot en via de site van Toerclub De Volharding kunt u prachtige routes via de GPS downloaden. Tevens kunnen wij mountainbikes voor u huren, zelfs elektrisch, dit doen wij via Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet, een vertrouwd en erkend fietsverhuurbedrijf. 

 

nieuws van Hotel Vierhouten
Maandag
21 maart 2022
Koninklijk jaar 2022 deel 2

15 april is het dan zover, dan opent Paleis het Loo weer zijn deuren. Nog niet alles is af, maar het grootste gedeelte wel. Er is zoveel te zien. Het Paleis zelf, de stallen en koetshuizen.
De Paleistuinen van 300 jaar oud. Barokke tuinen symmetrisch aangelegd naar 17 eeuw voorbeld. Uniek in Nederland.
U kunt vanaf Hotel Vierhouten zo op de fiets of met de auto naar Paleis het Loo in Apeldoorn.

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
18 maart 2022
Foto's van onze gasten

Weer een mooie en zeer realistische foto van onze gasten mogen ontvangen. 
Als u nu in het bos wandelt ziet u veel omgevallen bomen door de storm.
De afgelopen jaren is het erg droog geweest en toen opeens de storm en heel veel regen.
Niet alle bomen waren daar tegenop gewassen. 
Maar ook dit geeft weer een mooi en heel ander beeld. En straks groeien daar weer prachtige paddenstoelen op en kunnen insecten hun woonplaats zoeken. 
Wat is de natuur toch mooi en aan alles zit een verhaal. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
08 maart 2022
Vergaderen bij Hotel Vierhouten

De maand maart is weer gezellig druk met vergadergroepen, weer vergaderen zoals vanouds. Geen beperkingen in uw eigen vergaderzaal. Eindelijk weer face tot face interactie met elkaar, wat heeft iedereen dat gemist. Vergaderingen kunnen normaliter in de maanden november tot en met maart. Dit omdat wij een klein hotel zijn en wij dan het hotel privé voor uw groep reserveren (afhankelijk van het aantal personen). Door ons huiskamerhotel voelt u zich meteen thuis tijdens uw zakelijke bijeenkomst, daarom zijn de cursussen en trainingen ook enorm effectief in Hotel Vierhouten.  
 

nieuws van Hotel Vierhouten
Zaterdag
05 maart 2022
Koninklijk jaar 2022

2022 is het Koninklijke jaar!
Twee keer per maand zal ik u een tipje van de sluier geven wat u op Koninklijk gebied kunt beleven. We starten met Het Oude Loo. Jachtslot het Oude Loo werd door Willem III in 1684 gekocht en licht in het Kroondomein. Het kasteel is niet van binnen te bezichtigen, omdat het nog steeds door de Koninklijke familie gebruikt wordt, zij huren het Kasteel. Het Kasteel is een rijksmonument en sinds 1968 eigendom van de Staat der Nederlanden. Maar in april en mei zijn de tuinen wel geopend, dus een unieke kans om daar een kijkje te nemen.

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
01 februari 2022
Appartement voor twee personen in het hotel

Toch nog een stukje zekerheid, wel op vakantie maar nog wel de afstand willlen bewaren of gewoon heerlijk de ruimte willen hebben. Het kan bij Hotel Vierhouten!

Het appartement is in het hotel alleen heeft meer ruimte en luxe.
U kunt zelf koken, maar uiteraard ook van Bas zijn kookkunsten genieten.
Indeling van het appartement:
* Slaapkamer met box spring bedden, tv, open kledingkast.
* Keuken met magnetron, koelkast, ijskast, nespresso koffiemachine, waterkoker.
* Badkamer met douche en toilet.
* Woonkamer met bank, fauteuil, eettafel met 4 stoelen en tv.
* Balkon met zitje en uitzicht over de tuin.
* Gratis Wifi
* Inclusief bedlinnen en badlinnen 

U kunt het appartement op basis van logies boeken, maar natuurlijk ook van de ruimte en vrijheid van het appartement genieten en voor het gemak van het ontbijt en diner in het hotel kiezen. Het ontbijtbuffet en het driegangen diner kunt u per dag reserveren.

 

Boek rechtstreeks! Bel +31 (0)577 - 411 521 en boek

Op & Top Veluwe
  • Europa
  • Nederland
  • Belgie