+31 577 41 15 21 | info@hotelvierhouten.nl
Hotel Vierhouten

Nieuws uit de huiskamer

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
11 november 2022
Spelletjes bij Hotel Vierhouten

Even die telefoon weg en ouderwets een spelletje doen.
Van legpuzzel tot zenuwspelletje of juist de "eerst denken en dan doen" spelletjes of tollen.
Maar wilt u nog meer over elkaar te weten komen dat kan nu ook met onze kletspotten.
Kortom het wordt weer ouderwets gezellig aan tafel.

nieuws van Hotel Vierhouten
Vrijdag
25 november 2022
Appartement is vanaf 24 maart 2023 weer boekbaar

De luxe van het appartement met een eigen woonkamer met balkon, keuken met 4 pits, badkamer en slaapkamer. Maar ook het gemak van het restaurant waar u kunt ontbijten en dineren.U kunt het zelf invullen zoals u wil!

In het laagseizoen is de keuken niet altijd geopend, maar gelukkig telt Vierhouten heel veel leuke restaurant en voor iedereen wat wils.

Bellen is sneller en gezellige dus bel (0031) 0577-411521

nieuws van Hotel Vierhouten
Zondag
20 november 2022
Gastvrouw van de Veluwe

Begin dit jaar heb ik de meegedaan met de cursus gastvrouw van de Veluwe. De Gemeente Nunspeet heeft hier een bijdrage aan gedaan en de rest moesten wij zelf betalen, maar dat was het meer dan waard. Afgelopen week hebben we een herhalingsdag gehad. Heerlijke wandeling gemaakt en natuurlijk over de wolf gesproken. En echt waar u hoeft niet bang te zijn als u 'm ziet, want zodra u uw fototoestel heeft gepakt is die alweer weg :)

Valerie is opgeleid tot gastvrouw van het Landschap, een kwaliteitslabel van IVN Natuureducatie voor natuurbewuste ondernemers in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Als gastvrouw van Nunspeet vertel ik u bijzondere verhalen uit Nunspeet die u niet in de boekjes tegenkomt. Ik deel graag mijn kennis over de natuur- en cultuurhistorie van Nunspeet en wijs u op mooie en bijzondere plekken en leuke activiteiten. Kortom: bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke natuurervaring. Vraag leuke tips aan Valerie.

nieuws van Hotel Vierhouten
Dinsdag
25 oktober 2022
Winterslaap van 1 januari tot 17 maart 2023

Wij draaien nog tot 31 december, maar dan...gaan de deuren even dicht en de kachel uit.
Natuurlijk geen echte winterslaap, want er staat weer veel op stapel wat wij deze winter gaan doen. 
Het weekend van 17 maart 2023 openen wij onze deuren weer en starten meteen
met een gezellig weekend van Toko Drama met aansluitend vanaf de maandag een vergadergroep van BCC. Gasten die al 10 jaar bij ons komen, daar zijn wij trots op.  
Helaas zijn wij genoodzaakt de eerste periode dicht te blijven, de kosten van de energie wegen niet op tegen de omzet die wij verwachten te draaien in deze maanden. Lastige keuze, maar ook dit moeten wij zoals zovelen weer zien te "overleven". Thuis kun je de kachel wat zachter zetten en wat minder lampen aan doen. Maar in een gastvrije sector zoals de horeca is dat geen optie, onze gasten willen zich welkom voelen. En dat gevoel willen wij onze gasten ook geven. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en graag tot het voorjaar. 

nieuws van Hotel Vierhouten
Donderdag
24 maart 2022
Mountainbiken in Vierhouten

Mountainbiken in Vierhouten, zonder vignet
Mountainbiken in Vierhouten is gewoon nog zonder vignet, zonder vaste uitgezette routes, dus echt genieten. Natuurlijk is het wel de bedoeling op de paden te blijven en niet kris kras door het bos en de hei, dit voor het behoud van de natuur en de rust voor het wild. Via het programma Komoot en via de site van Toerclub De Volharding kunt u prachtige routes via de GPS downloaden. Tevens kunnen wij mountainbikes voor u huren, zelfs elektrisch, dit doen wij via Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet, een vertrouwd en erkend fietsverhuurbedrijf. 

 

Boek rechtstreeks! Bel +31 (0)577 - 411 521 en boek

Op & Top Veluwe
  • Europa
  • Nederland
  • Belgie